Over sløret- Nicole Boyle Rødtnes

This entry is part 1 of 3 in the series Ilt tyv
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Det her er en bog jeg har haft et godt øje til siden den udkom (og også lidt før det). Det fede er at den slet ikke skuffede. Jeg syntes at det er en mega god historie, der egentligt ikke virker totalt urealistisk. Der er selvfølgeligt mange ting der ikke er realistiske, men det er beskrevet enormt godt og verdenen fungere godt.

Hvis jeg nu siger, at der egentligt ikke er en af personlighederne i historien, jeg ikke kan lide passer det, men der er mange jeg ikke kan greje. De fleste på Shays nye ”arbejde” har en eller anden skjult dagsorden, og det pirre min nysgerrighed enormt. Selvom at vi egentligt har en del karakterer i spil, mister jeg ikke fornemmelsen af dem.

Det fungerer rigtig godt at hvert kapitel er inddelt til enten Shay eller Troy. Så har man ligesom styr på perspektivet, og handlingsrækken.

Hvis vi lige skal have styr på setuppet er det ca. sådan her: Verden er så forurenet at man bor hævet over landjorden. Der er stråling fra jorden, og mange bliver syge eller født deforme. Ilten kan købes i forskellige kvaliteter, alt efter hvad du har råd til.

Shay og Troy er de 2 hovedpersoner, de er halvsøskende og forsøger at holde hinanden og deres brødre i live. Der skal tjenes penge, fordi noget så basalt som ilt skal man købe. Selvom de er ”hele” skal der kæmpes for pengene, og man må ikke træde ved siden af, så kan det ende fatalt.

Jeg er bange for at det lyder alt for lovende, men jeg elsker den her bog. Jeg er sikker på at det bliver en af genlæserne, fordi der altid vil være noget du ikke har fanget. Hvis jeg nu skal sige noget skidt om bogen, så er det slutningen. Det er en åben slutning, der kræver at du læser næste bog MED DET SAMME!

Så jeg har kun at sige, læs den for katten (men hav de næste 2 bøger inden for rækkevidde).

Series NavigationUnder sløret – Nicole Boyle Rødtnes >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.