Løgnenes Palads- Erin Watt

This entry is part 3 of 3 in the series Royals
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Hold da helt op for en afslutning på Ella og Reeds historie. Nu er det ikke helt så meget teenagekærlighed der sætter scenen, men mord og løgne.

Den her bog er lidt mere udspekuleret end de foregående hvor man har kunnet læne sig tilbage og nyde historien med alt det drama den indebærer. Men denne bog kræver noget af dig, den kræver at du holder fokus og får alle de små detaljer med. Ellers er du lige så lang tid om at regne det ud som jeg. Ej jeg havde lidt en mistanke, men syntes så ikke helt den holdt alligevel.

Jeg er benovet over hvordan historien ender.

Fordelen ved de her bøger er at de er let læst. Der er ikke en masse store ord man lige skal tænke over, det er rigtig meget nede på jorden. Jeg ser det ikke som en ulempe at de er så ”simple”, fordi så kan du koncentrere dig om selve historien. Hvor du skal holde tungen lige i munden.

Forfatter duoen er enormt gode til at supplere hinanden. Man kan ikke se/læse hvor den ene starter og den anden ender. Det er jo en enorm tilfredsstillelse at man ikke skal forholde sig til forskellige skrivestile.

Der er skrevet yderligere 2 bøger i serien, det var oprindeligt ikke planen men ude er de. De er dog ikke oversat til dansk endnu. De handler om lille broderen Easton, så hvis man er vild med det lidt kække familie medlem er de nok en læser værd.

Læst på bookmate.

Series Navigation<< Askeprinsen- Erin Watt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.