Jernridderen- Julie Kagawa

This entry is part 3 of 3 in the series Ironfey
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Hold nu op en fantastisk slutning.

Jeg kunne ikke få mig selv til at læse bogen, fordi jeg var bange for at slutningen ikke levede op til de andre bøger, men det gør den absolutte. Hvor er det dejligt at vi i afslutningen lære ”drengene” bedre at kende, og i særdeleshed Ash.

Igen er beskrivelserne af personer og landskab så malende at jeg kunne se det for mig. Det gør jo også at man nyder bogen, fordi du nemt kan forestille dig hvad hun mener. Julie er rigtig god til det med, at bøger er film vi selv laver, fordi beskrivelserne er så grundige at billederne kommer selv.

Jeg er så glad for at hun valgte en anden afslutning end først tænkt. Det var nemlig ikke meningen at denne bog skulle være skrevet, så Jerndronningen skulle have været den egentlige slutning. Det havde været en skam hvis historien var sluttet der, fordi jeg sad lidt med en uhh hvad kommer der nu til at ske. Det havde jeg jo aldrig fået svar på, hvis hun ikke havde skrevet denne afslutning.

Jeg er vild med at når det nu er et eventyr, med alt hvad det nu indebære, så er der også en eventyrslutning. Men det er godt nok ikke nemt at regne ud gennem bogen, hvor slutningen vil ende.

Dette er et anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic

Series Navigation<< Jerndronningen- Julie Kagawa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.