Elskov om eftermiddagen- Lisa Kleypas

This entry is part 5 of 5 in the series The Hathaways
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Jeg kan rigtigt godt lide Lisa Kleypas, men den her bog skuffede mig lidt.

Måske har jeg læst for mange af hendes bøger for tæt sammen, fordi de er meget ens både handlingsmæssigt og skrivestil. Det er jo klart at skrivestilen er ens, fordi hun er så etableret forfatter, men man må jo gerne udfordre sig selv lidt. Det kan egentligt godt virke som ”hvorfor lave noget om der sælger”, men det bliver jo ikke ved med at sælge hvis der ikke er noget diversitet.

Beatrix er en af mine favoritkarakterer, fordi hun ikke er som alle andre og lidt sin egen herre. Men i denne bog bliver hun lidt en eftergiven kludedukke, og det er sådan en skam, fordi hvis der er nogen i familien der var ved deres meningers ret var det da Beatrix. Hendes personlighed bliver nedtonet en del syntes jeg, den har ellers potentiale til at give et ordentligt brag, men det blev ikke udnyttet. Men jeg kan nu godt lide hendes udkårne, han er slet ikke som man forventede.

Syntes ikke at der var en ordentlig afslutning på hele serien. Enderne blev ikke bundet ordentligt sammen på en eller anden måde. Jeg sidder nemlig lidt med en fesen farvel følelse i maven.

Series Navigation<< Frist mig i den blå time (Hathaways 3)- Lisa Kleypas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.