Det nye år 2018!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×
Mine læse bedrifter i 2017

Jeg vil da lige starte med at ønske alle rigtig godt nytår, og velkommen på den anden side.

For mit vedkomme har julen været hektisk. Der har været en del at se til, og vi har været en tur i Silkeborg/Sejs 3 gange på 5 dage. Der har været julefrokost, sølvbryllup og fødselsdag hvilket jo er mega hyggeligt hvis jeg ikke var så træt.

Mine planer for det nye år er at nyde min skønne familie, og når jeg ignorere dem har jeg jo mine bøger!

Bogplanerne er at jeg gerne vil læse samme mængde bøger i 2018 som jeg gjorde i 2017.

Der er en del bøger jeg har til at stå på min reol, dem vil jeg have læst i år, fordi det piner mig at de står der helt ensomt og ulæst. Jeg kan også se at der igen i år komme en masse nye fantastiske bøger, som jeg er tvunget ud i at læse. Ja jeg ofre mig for fællesskabet og tygger mig igennem siderne!

Der er så mange bøger jeg glæder mig til i 2018, men den der allerførst falder mig ind nu er fortsættelsen til førstelivet. Jeg glæder mig enormt til at Livsblod- Gena Showalter kommer fra HarperCollinsNordic , der er også Kragens kald- Leigh Bardugo fra Carlsen og Vent på mig- Jennifer L. Armentrout fra Lovebooks. Der er helt sikkert en masse andre også, men dem her står klarest.

Jeg har også en del anmeldelser der lige mangler sidste punktum før at jeg frigiver dem, i skrivende stund har jeg 9 anmeldelser på “venteliste”. Jeg tror måske jeg vil prøve at blive bedre til, ikke at vente forlænge med at skrive dem færdigt. Det er bare en lidt mærkelig følelse af afslutning man sidder med, når anmeldelsen er lagt på bloggen.

Her slutningsvis vil jeg sige tak for det gamle brugte år, og jeg glæder mig til det nye år med alle jer og de skønne bøger ved min side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.