Førstelivet- Gena Showalter

This entry is part 1 of 1 in the series Everlife
  • Førstelivet- Gena Showalter
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Når man først lige er kommet ind i virkelighederne, er bogen pisse god.Førstelivet

Jeg blev lidt forvirret i starten over de brevvekslinger der er. De giver god mening senere, og jeg ville ønske at jeg havde læst dem lidt bedre. Hvis jeg nu ikke havde læst den som e-bog var jeg nok bladret tilbage og genlæst dem!

Historien er spændende, medrivende og fyldt med umulige valg. Det er mega fedt at man sidder tilbage med den her wauw følelse, og ikke rigtig kan vente til næste bog udkommer på dansk (hvilket den gør d 1 marts 2018). Det er en trilogi, 2 bog kommer på dansk d 1/3-2018 og 3 bog udkommer på engelsk først i  2018. Alle med samme smukke forside, der kun indbyder til at blive læst.

Jeg har taget mig selv i at tænke hvilket af efterlivets riger jeg egentligt tilhøre (Troja), og det fortæller vel egentligt rigtig godt hvor velbeskrevet og defineret bogen er.

Bogen fanger mig nok også fordi jeg egentligt er ret vild med persongalleriet. Der er så mange forskellige typer, der træffer endegyldige valg på godt og ondt. Der er ikke nogen i bogen der er sukkersødt gode, hvilket jeg godt kan lide da det ikke er særligt virkelighedstro når det er sukkersødt det hele. Og ja jeg ved godt at det her ikke er virkeligheden!

Så den her bog kan kun anbefales. Hvis du godt kan lide tanken om at der er et liv efter døden, er den her et ”must have” hjemme på din reol.

Dette er et anmeldereksemplar fra HarperCollinsNordic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.