En bid af lykken- Roisin Meaney

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Det her er en bog der er udmærket læsning mens det står på, men ikke en bog man husker. Det er selvfølgelig en sød historie, men der er bare mange hovedroller og det tager lidt essensen.

Jeg har læst den som e-bog, og der er ikke nogle afsnit eller sideskift til ”advarsel” om at vi følger en ny person. Det gør jo så at man genlæser ekstra linjer hver gang, for at finde hoved og hale i hvilken linje der er til hvem. Det er lidt forstyrrende fordi man taber tråden. Der er minimum 5 ”hovedroller” du skal holde styr på, og selvfølgeligt er historien flettet sammen, men det er bare ikke helt nok.

Jeg syntes den her bog er mere tidsfordriv end en egentlig nydelse. Den gav ikke mig nogen wauw følelse, og ramte egentligt ikke noget i mig.

Historien er ikke stillet skarpt nok op, forstået på den måde at personerne er udflydende. Jeg har et okay billede af de 2 mest beskrevne personer, men ikke noget der giver mig et egentligt forhold til dem. Det er jo en enorm skam fordi jeg tror egentligt at de gode intentioner er der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.