Fantasyfestivalen Esbjerg- John Flanagan

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Jeg kender ikke John Flanagan, som i aner intet. Jeg har en vag ide om hvad hans bøger hedder, men så heller ikke mere. Derfor var det lidt et mærkeligt foredrag, fordi en af de helt store forudsætninger for at vide hvad de snakker om, er som minimum et kendskab til bøgerne. Jeg tog i princippet kun ind og hørte ham fordi nu var han hovednavnet, og kommet helt til Danmark.

Men hvor er han sjov og selvironisk. Han er virkelig sådan en hyggelig onkel/morfar der bare smiler og snakker og snakker og snakker. Fordi han snakkede rigtig meget, men det er jo ikke skidt når han er hyggelig at høre på.

Han fortalte en del om hvilke karakterer han har lavet efter sine børn og kone, men jeg kan slet ikke huske noget af det, fordi det ikke er nogle navne der siger mig noget. Men jeg kan forstå at han finder inspiration i sine omgivelser. Det er også lidt et fun fact når man så læser hans bøger. Det er nemlig sådan for mig at jo mere jeg ved om forfatteren og deres tanker, jo bedre kan jeg egentligt lide deres bøger. Det giver lidt en samhørighed over bøgerne, hvilket er lidt en nørdet dimension.

Jeg blev anbefalet hans bøger før jeg hørte hans foredrag, og de kommer helt sikkert på min must read efter at have hørt ham i Esbjerg.

Totalt hygge onkel/bedstefar

John Flanagan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.