Fantasyfestival Esbjerg- Nanna Foss

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Det er første gang at jeg hører Nanna fortælle, og jeg har også kun læst hendes første bog. Men det gør det jo ikke mindre interessant at høre om de andre bøger i serien.

Nanna’s foredrag var ikke det nemmeste at følge med i fordi jeg kun har læst 1 bog, og ikke helt kunne huske handlingen og personerne. Hun er meget ved 3 bog, hvilket jo også var den aktuelle (der lige var udkommet). Men der manglede jeg at have læst 2 bog. Jeg har ikke taget så mange noter til Nanna’s foredrag, fordi jeg var lidt tabt, men jeg vil uddybe dem jeg har.

 

  • Den svære 3’er- Der er åbenbart noget alle forfattere har, 3 bog er sværere at skrive end de foregående, fordi nu har folk en forventning til hvad der skal ske.
  • Hvorfor Nasrin? Hun er ikke rigtigt en del af de første 2 bøger– Det fangede jeg faktisk ikke helt begrundelsen af, bortset fra at det var hende der passede i rollen til 3 bog.
  • Skifter hovedperson i hver bog- Der er planlagt 9 bøger i serien, derved er der 9 nye hovedroller. Det er som udgangspunkt nogen vi kender fra de tidligere bøger.

 

Det her billede er egentligt bare for at i kan se hendes seje kjole!

Jeg var faktisk lidt imponeret over at Nanna slet ikke bandede, fordi i den første bog er sproget slet ikke pænt. Hvilket jo passer til hovedpersonerne, men ødelagde det lidt for mig. Derfor var jeg lidt bekymret for om hun snakkede sådan normalt. Men det gør hun ikke, det er bare fiktion som det er med bøger.

 

Nanna Foss

Leoniderne (Spektrum 1)- Nanna Foss

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.