Fantasy festivalen Esbjerg- Malene Sølvsten

This entry is part 1 of 1 in the series Ravnens Hvisken
 • Fantasy festivalen Esbjerg- Malene Sølvsten
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Da jeg var på fantasy festivalen i Esbjerg, var et af de foredrag jeg var inde og høre Malene Sølvsten. Jeg var slet ikke den eneste der var interesseret i hvad hun havde at fortælle. Jeg har taget lidt noter, som jeg vil prøve at uddybe efter bedste evne.

Malene Sølvsten er hende der har skrevet trilogien Ravnens hvisken. 1 og 2 bog er udkommet, 3 bog er der ikke lavet udgivelsesdato på.

Trilogi

 1. Lowfantasy
 2. High fantasy
 3. Ragnarok nært forestående

-Det er den gyldne tråd på de 3 bøger

 • Krimi, spænding, Road trip, parallelunivers- Det er de gyldne tråde i handlingen, som gerne skal gå hele vejen igennem.
 • Bind 1 overspringshandling, arbejdede i finansministeriet, hemmeligt- Der var ikke nogen der viste at hun skrev på en bog.
 • Bind 2 svær, mange øjn, meget pres- Når man har skrevet en bog der er så god som første bog, er det svært ikke at føle et vist pres. Den skal jo gerne være mindst ligeså god som den første. Der er også det at hun skrev 1’eren i hemmelighed, det er ikke nemt med 2 bog.
 • Svær 2’er også skriveteknisk, helst ikke kopiere 1’eren- Det er jo et problem der er tilbagevendende for alle forfattere, det er svært at lave efterfølgeren uden at gentage sig selv.
 • 3 bind: Gud, slave, menneske. Hvad gør mennesket under presset af manglende ressourcer- Er de begreber som bog 3 er/bliver skrevet ud fra. Det lyder allerede nu mega spændende!
 • Annes dannelsesrejse, 5-6 love interests- Anne er jo hovedrollen, og nu har jeg kun læst 1 bog, og der er allerede linet et par drenge med kærestepotentiale op! Så det bliver spændende om hun vælger en, eller bare klare det hele selv….
 • Nordisk mytologi, ingen er kun god eller kun ond- Det er noget der tiltaler Malene rigtig meget at der er ingen der kun er det ene eller andet.
 • Meget research, ting taget fra virkeligheden- Hvis man følger Malene på diverse sociale medier kommer dette ikke som en overraskelse. Hun er dedikeret nørd, i den forstand at hun researcher ekstremt, og det gør at bøgerne bliver meget virkelighedstro i det omfang det kan lade sig gøre.
 • Nu er nye bøger overspringshandlinger, i gang med 3 helt nye!- Det bliver mega spændende at se om hun kan holde standarten på disse nye bøger.

Malene er som de fleste andre forfattere rigtig god til at fortælle. Hvilket jo gør at man virkeligt har lyst til at læse deres bøger. Jeg har kun læst Ravnens Hvisken 1, mig glæder mig til at læse bog 2 og 3.

 

http://bogtosset.dk/malene-soelvsten/

http://bogtosset.dk/blog/2016/07/30/ravnens-hvisken/

1 kommentar

 1. Pingback: Ravnenes hvisken- Malene Sølvsten – Bogtosset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.