Fantasy festival Esbjerg- Boris Hansen

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Boris er en mega god fortæller, både på papir og live på en scene. Han er rigtig god til at sætte andre ind i hans tanker om de bøger han skriver. Måske er det fordi han er en enormt struktureret forfatter, og har planlagt hele serien inden han skriver. Hvad ved jeg han er sjov og spændende at høre på. Jeg har taget notater fra foredraget, og de kommer her med mine kommentarer bagefter.

 

  • Bruger termen eventyr, genreblanding fantasy Sci-fi, dystopisk- Om hans serie Panteon sagaen bruger han termen eventyr, hvilket passer rigtig godt med den første bog (som jeg har læst).
  • Fantasyforfattere kan ikke styre deres materiale- bog 2 38 % større- Det er åbenbart en joke blandt forfattere at dem der skriver fantasy ikke kan styre deres materiale. Der må Boris erkende at de har ret, fordi selvom det ikke var meningen blev 2. bog større end første. 3. bog ser vist ud til at lide samme skæbne.
  • Totalt planlægger, bange for at det ikke hænger sammen- Det er det her jeg nævnte kort i introen. Boris planlægger sine bøger på forhånd, sådan at han har en gylden tråd igennem bøgerne. Hvilket nok er godt nok, når vi snakker bøger over 500 sider.
  • Citat: Same but different (efterfølgeren)- Det er Boris’s citat, om hvordan man skriver flere bøger i en serie. De skal handle om det samme, men ikke indeholde gentagelser!

Her til sidst vil jeg sige at jeg har hørt Boris fortælle før, og det er altid mega spændende. Han har ikke fortalt det samme de gange jeg har hørt ham.

 

Boris Hansen

Vejen til Panteon- Boris Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.