40 uger efter- Cana Buttenschøn

En hyggelig bog der deler viden og humor.

Men når det så er sagt, er der jo ikke meget ny viden i bogen. Det er jeg nu heller ikke sikker på er meningen. Der bliver lagt rigtig stor vægt på, at så længe man gør sit bedste, så er det godt nok.

Det er jo i bund og grund en bog der giver lidt mere selvtillid til moren, og nogle basislinjer i forhold til hvad der egentligt venter.

Bogen er ikke særlig lang eller tyk, hvilket gør at man får læst de guldkorn der er. Hvilket jo også er pointen ved en bog, hvorfor skrive en bog der ikke bliver læst.

Jeg kan godt lide at hun sætter ord på nogle af de ting man går og tænker, men ikke siger højt. Jeg siger eksempelvis ikke til min mand at han skal lade mig ligge ude at røre, fordi jeg er mættet af nærhed, Jeg tænker tanken. I bogen bliver det sagt ”højt” og giver lidt bekræftelsen i at det er helt normalt.

Så jeg vil sige det er en hygge bog, der giver lidt ro i maven til nybagte mødre (og fædre). Den er hurtigt læst, hvilket gør at det er overskueligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.