Sendt til tælling (Game on1)- Kristen Callihan

Totalt sød, erotisk feel good bog.

Den er let læst, og der er garanti for underholdning.

Personerne er velbeskrevet og loveable, hvilket gør at du har en god fornemmelse med bogen.

Dermed ikke sagt at der ikke sker et eller andet, der får dig ud på kanten af stolen og giver tåre i øjenkrogen for det gør der. Historien er skrevet meget flydende, så der er ikke rigtigt noget tidspunkt hvor du føler at der er for mange oplysninger eller at den er kedelig.

Bogen gør lidt op med alle de klicheer der er om college fyre. Der bliver taget et lag af klicheerne om at de er dumme, og kun kommet ind fordi de er gode til lige den sport det college kan bruge. Det syntes jeg er en rigtig god vinkel, og det fjerner jo lidt stereotyperne.

Jeg kan godt lide de her college bøger som Game on serien tilhøre. Off campus serien går også med i den genre. Hvor man ikke er helt voksen, men slet ikke barn (hvilket lyder lidt som en bølle bob sang).

Den ”nye” genre hedder New Adult og er den her lidt mellemting. Jeg ved at jeg har læst flere bøger i genren end jeg kan grave frem i min hjerne lige nu, men Papirsprinsessen af Erin Watt er også et meget fint eksempel. Det er faktisk også samme forfatter som Off Campus serien.

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.