Løgn og lykke- Maya Banks

This entry is part 1 of 3 in the series Overgivelse
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Det her er ikke endnu en sød kærlighedshistorie, den starter faktisk med nederlag og tragedie. Hvilket gør at den skiller sig lidt ud fra mængden, og det er jo ikke en dårlig ting.

Den viser hvor sårbar man er når man sidder i toppen af et stort imperium, og hvor svært det er at nære tillid. Hvem skal man stole på? Er ens egen mavefornemmelse altid rigtig?? Hænger kærlighed og tillid sammen, eller kan det skilles ad?

Jeg kan rigtig godt lide hendes skrivestil, hun er ligefrem og nede på jorden. Det er også noget af det der gør at hendes bøger er hurtigt læst. Bogen er gennem tænkt og troværdig, det bevirker at man ikke selv skal tænke så meget over tingene.

Hun er rigtig god til personbeskrivelserne, især af macho manden. Det er lidt en karakter der går igen i hendes bøger.

Ikke super erotisk, som nogle af hendes andre bøger. Det er mere nærhed og respekt der er lagt vægt på. Hvilket er lidt en befrielse midt i alle disse halv erotiske bøger der udkommer i øjeblikket.

Bogen er ikke den længste, men du får noget for de sider der er!

Hendes bøger går under den kategori jeg kalder natbordsbøger. Fordi der skal ikke så meget koncentration til at læse, da de er skrevet i et let sprog. Det eneste der halter er at de ikke er til at ligge fra sig, hvilket nok kan være et problem hvis man skal være frisk dagen efter.

Anmeldereksemplar fra HarperCollinsNordic

Series NavigationElskerinden- Maya Banks >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.