En lille god gerning- Lucy Dillon

Hørt som lydbog.

 

Jeg kan rigtig godt lide hendes måde at skrive på. Hun er super god til at beskrive mennesker og hunde, især hunde.

Men i denne historie halter hendes person beskrivelser lidt. Der er nogle af karaktererne der er vildt godt beskrevet, og man kan sagtens forstå deres bevæggrunde. Men så er der andre personligheder hvor det lige ville have givet historien et løft også at kunne relatere til dem. Det er en skam, men ikke altødelæggende for historien.

Lucy har noget med hunde, de er med i hendes bøger på lige fod med menneskene, og hvis du har hund kan du sagtens relatere til dem. I denne bog er det en bassethund der er ”hovedrollen”, og hun beskriver dens særheder og fejl med sådan en nænsomhed, at man næsten får lyst til at skulle have sådan en hund.

Slutningen på denne historie, gjorde mig decideret sur. Der har ikke været noget som helst lyserødt og vildt lykkeligt i hele bogen, men pludselig så er vi færdige med et ”og de levede lykkeligt til deres dages ende”. Hvis jeg ville læse et eventyr, er hun for det første ikke den forfatter jeg vil vælge, og for det andet mangler der bare for mange aspekter til at kunne slutte på den måde. Jeg er så skuffet over at alle trådene ikke bliver samlet inden slutningen, og det gør nok også min irritation større.

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.