Leoniderne (Spektrum 1)- Nanna Foss

Hørt som lydbog.

 

Først vil jeg rose oplæseren, hun gør bogen let fordøjelig og interessant.

Måden bogen er skrevet på er rigtig god, det er ikke en af de bøger hvor man ikke forstår halvdelen. Det er i sig selv et rigtig godt udgangspunkt til at jeg skal læse flere af hendes bøger, Nanna skriver på et plan hvor alle kan være med.

Det er ikke alle karaktererne jeg bryder mig om. Faktisk er nogle af de dominerende karakterer slet ikke min kop te. Men så er det jo heldigt at man skifter perspektiv for hver bog.

De bander utroligt meget, og det generer mig i sådan en grad at jeg har rigtigt svært ved at abstrahere fra det. Selv min yngste søn sagde til mig at de bander godt nok meget. Det er jo vildt når han går i folkeskolen og høre lidt af hvert.

Men hvis man ser bort fra mine små forbehold er det jo en god bog. Fyldt med spænding, venskaber og mysterier. Jeg kan godt lide at den omhandler en bestemt tid. Nemlig en meteorstorm der hedder Leoniderne, det giver ligesom et tidsrum at arbejde med.

Har læst den før, da den lige var udkommet. Hvilket nok er godt nok, fordi jeg er ikke super god til lydbøger.

Men bogen anbefales herfra, også til de lidt yngre læsere.

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.