Sjælevært- Christina Bonde

Rigtig sød historie, om hvordan det er ikke at passe helt ind. Hvad der sker når man flygter fra problemerne, går de væk eller indhenter de dig??!

Venskaberne er rigtig godt beskrevet, med de problematikker man nu har som 16-årig. Persongalleriet er nok egentligt det der gør bogen til en rigtig god bog. Fordi jeg kan godt lide alle personerne, selv de ”onde” er beskrevet med deres gode sider også.

Bogen er en decideret ungdomsbog, det kan man også se når man åbner den. Den virker nemlig som en rimeligt tyk bog, men der er god linje afstand og dejlig skriftstørrelse. Det er jo ikke fordi voksne ikke kan læse den og nyde den, fordi jeg syntes at historien er god.

Historien er på et tidspunkt lidt spooky, hvilket jo nok også er meningen tænker jeg. Men det er ikke sådan at man ikke kan sove om natten, Christina er rigtig god til at skrive sådan at man er næsten overbevist om at det gode vinder til sidst.

Den her bog er ikke helt hvad jeg forventede. Hvilket nok egentligt er en god ting, fordi jeg syntes det hele med spøgelser og sjæle virker lidt skævt.

Men det er det slet ikke, det er en kærlighedshistorie hvor der tilfældigvis er lidt spøgelser og et par sjæle løs.

Samme genre som kissed by an angel- Elizabeth Chandler, som jeg faktisk ikke bryder mig om. Men den falder også igennem mange af de steder hvor denne historie hænger sammen. Genre blandingen syntes jeg at Christina har noget mere styr på end Elizabeth.

Anmeldereksemplar fra Tellerup.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.