Hurra bloggen er fyldt 1 år.

I anledning af at bloggen er blevet 1 år, og jeg allerede har en del trofaste følgere (hvilket jeg knap kan få armene ned over). Skal vi have en giveaway. Pakken består i et Bookmate abonnement i 2 måneder, og en bog overraskelse.

Alt i skal gøre for at deltage, er at skrive jeres favoritgenre eller en genre i gerne vil prøve at læse. I må jo selvfølgeligt gerne fortælle alle i kender om bloggen, så de også kan deltage. Jo flere deltagere jo flere hyggepakker skal jeg jo sende ud! Jeg vil som udgangspunkt trække 2 vindere.

Jeg er rigtig glad for at der er nogen der har lyst til at læse hvad jeg har på hjertet. Bloggen blev lavet fordi jeg syntes, at det kunne være en hygge ting at skrive anmeldelser af de bøger jeg alligevel læser. Men det bliver bare endnu mere hyggeligt når i læser mine opslag, og kommentere med jeres meninger. Det er fantastisk at vi kan dele vores læseglæde på den her måde.

I samme anledning vil jeg sige, hvis i har nogle ønsker til hvad jeg laver på bloggen, skriver i anmeldelserne så hold jer ikke tilbage. Jeg ”spoiler” ikke bogen, men er det den rigtige fremgangsmåde?? Hvad tænker i kære følgere?! Vil i gerne lære mig bedre at kende, med flere personlige indlæg?? Eller er der nok mennesker der deler stort og småt og intet alligevel. Som det er nu kommer der noget personligt når jeg har noget jeg tænker at det kunne være spændende/ oplysende at læse om.

Hvis i følger mig på enten Facebook eller instagram, kan i også følge med i hvilke bøger jeg læser (som der kommer anmeldelser af), og hvad jeg ellers finder af finurligheder. Begge steder hedder jeg bogtosset.

Jeg håber at i vil deltage i denne giveaway, der ikke er sponsoreret af andre end mig, og fortsat være med til at dele glæden ved bøger.

Husk at tilføje jeres kommentar på bloggen! De heldige vindere findes d 1/10-2017

Gem

by

7 kommentarer


 1. // Svar

  Min ynglings genre er fantasi eller drama


 2. // Svar

  Jeg synes det fedt med en blog hvor jeg kan blive inspireret til nye bøger. Jeg har dog svært ved at fælge med da du jo læser sindssygt hurtigt men duer god til at anmelde bøgerne, så man hurtig kan finde ud af om det er noget for en eller ej. Du er ærlig, det kan jeg godt li.
  Jeg vil gerne vinde bøger i noget a la Lucinda Riley, de er bare gode bøger. Men har læst alt hendes


 3. // Svar

  Læser gerne gode krimier


 4. // Svar

  Jeg elsker YA bøger, rigtig mange af dem du læser faktisk
  Skøn blog med gode bøger


 5. // Svar

  Jeg elsker kærlighedsromaner Om det er YA eller “dem for voksne” er jeg ret ligeglad med. (Elsker Danielle Steel) men jeg er begyndt at læse lidt fantasy og krimi, selvom det ikke helt er mig… endnu


 6. // Svar

  Min yndlingsgenre er helt klart fantasy, YA og science fiction. Faktisk så et jeg meget åben med hvad jeg læser. Jeg er for tiden begyndt at læse klassikere.
  P.s elsker at læse din anmeldelser. Så kan jeg altid finde nye titler at læse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.