Løftet- Simona Ahrnstedt

Det startede så godt, så blev det egentligt ret skidt, men så kom der en dejlig slutning. Det lyder egentligt ikke super godt, men det er en god læseoplevelse.

Jeg kan rigtig godt lide hendes skrivestil. Jeg elsker hvordan hun beskriver karaktererne. De bliver på en eller anden måde ”levende” og lette at relatere til.

Men den her bog virker lang. Den er jo ikke længere end den første bog i serien (Arvingen) sidemæssigt, men der er bare rigtig mange gentagelser. Der er også rigtig mange gentagelser af den sex der dyrkes/ fantaseres om, og det minder mildest talt om hinanden. Jeg ved godt at en roman skal have et vist antal sider, men vel ikke på bekostning af kvaliteten.

I mine stikord har jeg skrevet at det er lidt en tørvetriller, hvilket er en totalt god beskrivelse. Jeg var over halvvejs i bogen, da jeg gik død i den. Det er ikke ofte at det sker så langt henne i en bog, og det ødelægger lidt min oplevelse af historien.

Jeg kan godt lide at vi lære lidt mere om Peter, fordi han var lidt overset i første bog. Det er han egentligt også lidt her, men han er en af hovedrollerne, så ikke helt overset. Jeg er vild med hans drastiske ændring/ frigørelse efter at han tog sin skæbnesvanger beslutning i første bog. Det viser jo bare at mennesker kan ændre sig, hvis de gerne vil og det vil Peter.

Det er jo nok lidt det samme med den ligegyldige lillebror Alexander. Han ændrer sig også drastisk. Men hans forvandling er nok mere at han åbner op, i stedet for at lukke de fleste inkl. hans familie ude. Han har et image og det vedligeholder han, i stedet for at vise manden han er.

Jeg syntes historien er god, men ikke så god at jeg skal læse 3 og sidste bog (vovestykket).

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.