Råddenskab- Siri Pettersen

This entry is part 2 of 2 in the series Ravneringene

Jeg er lidt blandet med de her bøger. På den ene side elsker jeg dem og universet. På den anden side syntes jeg at de er lidt kedelige/ lange, at universet ikke helt køre på skinner og karaktererne ikke siger mig noget.

Og ja jeg ved godt at jeg lige har modsagt mig selv helt vildt der, så……

Jeg tænker at jeg vil prøve at gennemgå mine tanker helt struktureret.

På den positive side:

Der sker rigtig mange uforudsete ting, og det gør den jo spændende.

Jeg syntes at tanken om at der er nogle i ”vores” verden, der er en del af råddenskaben er spændende. Men de blæser bare lige forbi og så er det det.

Jeg kan virkelig godt lide sproget og udformningen.

På den negative side:

Jeg bryder mig ikke om Rimes nye jeg, hvornår blev han en der ofrede alt for Hirka. Ja han er forelsket, ja hun er en sød pige men come on. Det at han sætter hele sin/ sit verden, position, liv på vippen, i desperation efter hende. Det er egentligt bare lidt for meget.

Jeg tror at mit største problem med karaktererne er at jeg ikke har noget forhold til dem. Jeg kender dem ikke, så derfor siger de mig ikke noget. Jeg kender Rime og Hirka, men de har også bare ændret sig meget i denne bog, og det er en skam fordi jeg føler lidt at vi mister hovedpersonerne.

 

Med alt det sagt er det jo ikke fordi jeg vil give bogen nogle stjerner rigtigt. Fordi historien kan noget, der er noget dybde og føling der gør den værd at læse. De andre ting er jo bare små irritationsmomenter.

Jeg holder dog lige en pause inden bog 3 bliver læst, også selvom den står på hylden.

Gem

Gem

Series Navigation<< Odinsbarn- Siri Pettersen
by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.