De syv søstre- Lucinda Riley

Det er jo et historisk kunststykke! Det at tingene hænger sammen på kryds og tværs, er utroligt godt komponeret.

Jeg er ikke meget for åbne slutninger, men den her er fantastisk. Den efterlader os sukkende efter mere, men alligevel er denne historie egentligt afsluttet.

Historien er skrevet i to tidssæt, og det fungere egentligt ret godt.

Rio bliver levende, og rigtig godt “solgt”. Jeg har lyst til at skulle ned og møde dette fantastiske folkefærd med deres diversiteter. Jeg vil rigtig gerne se kristusstatuen, hvordan han favner byen så man føler sig velkommen. Favelaerne bliver jo beskrevet som noget super fantastisk, på trods af fattigdommen og kriminaliteten.

Det kan godt være at jeg er en sucker for detaljer, men jeg er vild med når de diskret bliver flettet ind.

Der var en der sagde til mig på et tidspunkt: Hvorfor læser du ikke noget du kan lære af?                  Det syntes jeg egentligt at jeg gør, men den her er i særdeleshed oplysende.

Jeg er vild med det mystiske og alle de tanker det sætter i gang i mit hoved. Den åbne afslutning hvor mystikken breder sig, er pirrende og giver lyst til mere. Det er jo nok egentligt lidt en skam, da serien ikke er færdigskrevet endnu. Det gør jo oversættelserne til dansk endnu længere ude i fremtiden.

3 bog i serien Skyggesøsteren udkommer på dansk d 21/9-2017.

4 bog i serien udkommer på engelsk d. 2/11-2017 og så er de resterende 3 bøger sat til at komme hvert år.

Læst på Bookmate

 

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.