Bossman- Vi Keeland

I LOVE IT.

Det er bare en dejlig bog om kærlighed.

Den her bog læser jo nærmest bare sig selv. Den er super god, og rimeligt let læst. Selve kærlighedshistorien er der ikke noget nyt i, det er skrive måden og personerne der gør den til en god læseoplevelse. Det er nemlig en rigtig god læseoplevelse, og man bliver i dejligt humør bagefter.

Hvis der skal siges noget knap så positivt, så er den nok lidt kliche agtigt. Men man kan jo ikke opfinde den dybe tallerken 2 gange. Kærlighed er kærlighed og det kan man ikke ændre så meget ved. Det er hvordan du kommer derhen der er det spændende.

Jeg syntes at personerne er godt beskrevet, deres ”bagage” er realistisk og dramatisk. De er lovable og det er et stort plus i min bog. Beskrivelserne af deres udsende er malende og jeg kan sagtens se det lækre mandfolk for mine øjn. Rammerne er uheldigt realistiske, hvad er mere uheldigt end at forelske sig i sin chef før han er det. Totalt drama siger jeg bare……

Gem

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.