Adorias Diamant- Richelle Mead

Nu har jeg tygget på den her bogoplevelse i en uges tid, og jeg bliver egentligt mere og mere glad for bogen. Da jeg lagde den fra mig, var jeg sådan lidt- rigtig god bog, skal selvfølgeligt læse 2’eren, men det var egentligt det.

Efter at min lidt sløve hjerne har arbejdet med oplevelsen af historien, er jeg hooked. I dag tog jeg mig selv i at tænke, jeg burde genlæse den. Det er ikke mange bøger der får det privilegie.

Historien er så velskrevet og så gennemarbejdet at det er en fryd at læse den. Verdnerne hænger rigtig godt sammen, jeg er vild med alle karaktererne, dog er der jo dem man elsker at hade. Det er en stor moppedreng af en bog, men det skal ikke afskrække, fordi historien (efter en lidt træg start) bliver bedre og bedre.

Jeg ved godt at den er i YA genren, men det er nu en rigtig god historie der kan læses af alle. Jeg elsker at kærligheden og venskaberne ligesom sniger sig ind på os som læsere.

Historien minder lidt om, (i opbygning og skrivestil) Rød dronning, Dødens mærker og The selection.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.