Papirsprinsessen- Erin Watt

This entry is part 1 of 3 in the series Royals

Denne bog er en længe ventet en af slagsen. Det er rigtig lang tid siden at jeg overvejede at læse den på engelsk, men udsatte det.

Hvor skuffede den bare ikke. Den er super god, og fanger fra første side.

Der er mange krøller og twists og man skal holde tungen lige i munden engang imellem, men hold nu op hvor var jeg underholdt.

Hvis jeg skal komme med noget dårligt om bogen, er det især slutningen, jeg hader åbne slutninger. Nu sidder jeg med følelsen af at jeg bliver nødt til at læse bog 2 på engelsk, bare for at finde ud af hvad der så sker.

Heldigvis udkommer bog 2 og 3 snart på dansk. Bog 2 (Askeprinsen) udkommer til November 17, og bog 3 udkommer i 2018 der er desværre ikke kommet dansk navn og fast dato endnu.

Den her bog kan kun anbefales, og det citat jeg har fundet viser lidt om jargonen i bogen.

 

Citat fra bogen:

Jeg prøver at sige det så pænt, jeg overhovedet kan, men når man aldrig rigtig har haft en ægte voksen i sit liv- min flyvske, fantastiske mor tæller ikke rigtigt- så er det virkeligt svært for mig at mønstre den nødvendige underdanighed, som voksne forventer af hvem som helst, der ikke er gamle nok til at drikke lovligt.

Series NavigationAskeprinsen- Erin Watt >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.