Tusinde etager- Katharine McGee

Jeg er nok mest skuffet. Jeg havde for høje forventninger, og de blev slet ikke indfriet.

Jeg vil lige prøve at gennemgå hvad jeg syntes den her historie gør så forkert.

  • Universet, det er high tech og jeg kan virkeligt ikke sætte mig ind i det. Nok til dels fordi der ikke bliver givet en begrundelse, for hvorfor at der er bygget et tårn hvor Central park plejer at ligge?? Ja vi er i år 2118 altså 100 år frem i tiden, så det har nok noget med global opvarmning at gøre, men ingen ved det rigtigt. Det genere mig rigtig meget, jeg kan sagtens sætte mig ind i universer der ikke er realistiske, hvis der er en baggrund for det.
  • Jeg er egentligt ikke vild med hende der har hovedrollen. Hun skal forestille at være ”perfekt” men det falder bare igennem gang på gang.
  • Det er først omkring side 230 at handlingen begynder at forme sig, og det er gudhjælpemig langt inde.

Historien er rigtig god fra side 230 ca. og til slut. Der er 465 sider i bogen, så det er halvvejs at der begynder at være andet end forkælede tøser og smarte high Tech løsninger. Hvis jeg ikke havde glædet mig sådan til bogen, og givet penge for den, var den blevet opgivet.

Jeg er så vild med bogens udseende og følelse, den er så lækker med guld og det hele.

Indtil videre er der lavet 2 bøger i serien, bog 2 (Blændende højder) udkommer 2/11-17.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.