Gift ved daggry (Hathaways 4)- Lisa Kleypas

This entry is part 3 of 5 in the series The Hathaways
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Hvad kan jeg sige, jeg er en sukkergris. Fordi den her bog er så sukkersød at jeg næsten får ondt i tænderne.

Men jeg er vild med den ikke desto mindre.

Jeg kan godt lide at vi følger en familie, og så i hver bog sporer vi ind på en af dem. I denne bog er det Store broderen Leo. Han er en fortabt ungkarl der har mødt meget modgang, hvilket har mærket ham.

Men at læse om ham finde kærligheden er fantastisk. Han er en af mine favoritter i familien Hathaway, fordi han er fyldt med god humor. Jeg er vild med hans udkårende, selvom jeg nok lidt havde regnet den ud, er kampen noget i sig selv.

Historien er velfortalt og egentligt ret hurtigt læst, fordi du behøver ikke at sætte dig ind i et nyt univers.

Series Navigation<< Forfør mig ved solopgang- Lisa KleypasFrist mig i den blå time (Hathaways 3)- Lisa Kleypas >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.