Jernkongen- Julie Kagawa

This entry is part 1 of 3 in the series Ironfey

Jeg kan altså rigtigt godt lide hendes bøger.

Jeg er vild med fe universet, og at de lever blandt os. Det er fedt at der bliver draget lidt ligheder til kendte eventyr. Som en skærsommernatsdrøm af William Shakespeare, hvor nogle af karaktererne kommer fra.

Det er en fantasy bog med alt hvad det indebære af mærkelige væsner, forskudt tid og store dramaer. Kærlighed der er forbudt og bryder alle grænser. I LOVE IT.

Den minder lidt om vinterkongens datter, men da jeg ikke syntes det er en særligt god bog, kan det jo ikke være så meget. Det er nok fordi at begge bøger tager udspring i et menneskebarn der er fuldstændigt uvidende om sin sande natur. Men der er ikke rigtigt flere ligheder som sådan.

Når man har læst hendes nye bøger (Talon sagaen), kan man sagtens læse at hun er modnet med tiden. Men det er jo egentligt også meget skægt, at denne serie var hendes første der blev taget af et forlag, men den anden der bliver oversat til dansk. Rækkefølgen er jo lidt rodet!

Summa summarum, hvis du er til rigtig fantasy og episke fortællinger så er det her lige noget for dig.

God læselyst.

Anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic

Series NavigationJerndronningen- Julie Kagawa >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.