Ti små åndedrag- K. A. Tucker

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Den her bog tog lidt fusen på mig, fordi jeg troede egentligt at jeg skulle til at læse endnu en kærlighedshistorie. Forstå mig ret det er en kærlighedshistorie, men der er lige lagt et ekstra lag ind under.

Jeg kan egentligt godt lide at der er mere under overfladen, selvom at det er lidt åbenlyst.

Det er en hyggelig bog der underholder, men stadig fortæller hvad der sker når tragedien rammer. Hvordan kommer man ud på den anden side igen, er benægtelse nok?

Det er en gribende og relevant historie, som man ikke kan blive andet end leve sig ind i.

Der bliver lagt nogle facts på bordet om sygdommen PTSD (PostTraumatiskStresSyndrom), som jeg ikke viste noget om da jeg ikke har haft det inde på livet. Det er jo i sig selv fascinerende at lære om noget nyt, og bogen gør det rigtigt godt.

Anmeldereksemplar fra Lovebooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.