Soldaterne- Julie Kagawa

This entry is part 3 of 3 in the series Talon sagaen
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Den her serie bliver bare bedre og bedre.

Jeg kan godt lide at vi følger en bred person skare, som alle har et eller andet at bringe til historien. Det er fedt at der stadig er masser af ukendte, der er jo trods alt 2 bøger mere i serien. Men altså jeg syntes at det er rigtig godt. Starten denne gang er nok lidt længere end de plejer at være, tingene skal lige køres i stilling osv. Men når de så er kørt i stilling, er det svært at lægge bogen fra sig.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er vild med Julie´s måde at skrive på og ikke mindst bygge universer op. Det hele er så almindeligt beskrevet, altså lige bortset fra dragerne. Men lokationerne er så almindelige at man kan gribe sig selv i at tænke om der også bor drager her!

Jeg vil anbefale den her serie til alle der gider at lytte til mig, fordi jeg syntes at den giver lidt nyt til genren.

Dette er et anmeldereksemplar fra HarperCollinsNordic.

 

Gem

Series Navigation<< Oprørende- Julie Kagawa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.