Kamp til stregen (off campus 4)- Elle Kennedy

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Jeg kan næsten ikke få armene ned ved den her bog. Jeg syntes at det er en fantastisk afslutning på en rigtig god serie.

Det jeg godt kan lide ved serien, som også går igen i denne bog. Det er at der ikke er noget der kommer let, slet ikke.

I denne bog kommer alle aspekterne ved at kaste sig ud i noget ukendt, med en rimeligt ukendt person. Der er skildret hvad der sker når man ikke kommunikere med hinanden. Jeg syntes det er at fantastisk spil mellem 2 mennesker, der egentligt ikke kunne være mere forskellige. Jeg syntes at måden modgangen bliver beskrevet, er medrivende og bekendt.

Det er nok det, der er med lige netop denne bog, jeg kan relatere til den. Jeg tror ikke jeg er den eneste der kan, så ville Elle Kennedy ikke være så populær.

Dette er desværre den sidste bog i denne serie, men mon ikke hun kommer med mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.