Skrøbelige skønhed- Amy Harmon

Den her bog er super aktuel, og overrasker rigtigt meget.

Jeg dømmer som regel ud fra forsiden af bogen, den her forside passer ikke rigtigt ind i bogens handling og så dog alligevel. Men jeg endte med at læse beskrivelsen af bogen et par kapitler inde i bogen, simpelthen fordi jeg ikke syntes at forsiden passede. Men det har jeg fortrudt lidt nu, fordi den fortæller lidt af den dramatiske handling.

Men der er masser af dramatik, og kleenex er et must fordi jeg har sjældent tudet så meget. Men den fortæller rigtig godt om at være populær, og være udenfor den populære klike. Hvordan man bliver overset når man ikke råber op, og har udseendet med sig. Men hvad sker der når tallerkenen drejer? Når de populære bliver ramt af tragedier, ingen kunne have forudset. Det er det bogen handler om, skæbner og mod i forskellige nuancer.

Det er en bog med mange facetter, og det kan jeg godt lide den for.

Anmelder eksemplar fra Lovebooks.

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.