Lagt på is (off campus2)- Elle Kennedy

Jeg kan god lide når serier er forbundet, men så ikke helt. I denne serie er det hele forbundet, men vi følger nogle nye hovedpersoner hver bog. De andre personer er der stadig, men de er bare biroller.

Historien er velfortalt, der er mange detaljer og det gør at man føler at man kender de her mennesker. I den her bog er der egentligt okay meget erotik. Det er ikke sådan at det kun er det bogen handler om, men der er passager hvor jeg syntes at det er lige rigeligt.

Jeg er nok også mere til den første bog, end denne her. Jeg ved ikke om det var personerne- måske, eller erotikken- måske. Det kan også bare være at jeg skal lidt væk fra kærligheden igen.

Læst på mofibo.

Gem

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.