Året der gik.

Året 2016 er for mig gået stærkt. Der har ikke været meget tid tilovers, og der er jo dejligt. Men i det nye år vil jeg prioritere mere afslapning. Det vil uvægerligt også betyde mere tid til læsning, og bloggen i det hele taget.

Af alle de mange ting der skete i 2016, er bloggen her jo en af dem. Der går meget tid med at finde den rigtige opsætning (jeg er ikke tilfreds endnu) af hjemmesiden, finde rundt i blogger verdenen og snakken med forlagene. Det er svært og tidskrævende men samtidig en fantastisk udfordring. I 2016 blev min blog også citeret på Facebook, hvilket fik mig helt op i skyerne af glæde.

Jeg har bloggen for min egen skyld, men det er dejligt når der er nogle der læser med!

Jeg vil for min del prøve at blive mere stabil til at ligge anmeldelser op, minimum en gang om ugen. Men da jeg har 2 børn, job og mand kan det jo glippe.

I 2016 var jeg også med i bogbloggeren frk. Hymes leg der hedder sekret santa. Det er en rigtig sjov ide, og spændende at se hvad den anden blogger giver en. Det er frk. hymes der beslutter hvem der skal knyttes sammen med hvem. Jeg var så heldig at Sascha fra livetidukkehuste.dk sendte mig en gave. Desværre har jeg læst bogen, men det gør den jo ikke mindre god. Jeg kan nemlig rigtig godt lide bogen. Hun havde også lavet de fineste hjerter til mig.

I løbet af det næste års tid skal jeg til træf med andre bloggere. Jeg glæder mig til at møde de andre “nørder” som mig.

Til sidst i denne lange svada vil jeg sige tak fordi i læser med, og et lidt sent men ikke mindre velmenende ønske om et GODT NYTÅR til jer alle.

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.