Min indtil midnat- Lisa Kleypas

This entry is part 1 of 5 in the series The Hathaways
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

_9788763844970Det her er lidt en anden genre end den jeg har læst det sidste stykke tid. Men jeg må sige at jeg er hooked. Jeg syntes at der er en rigtig god bog, og jeg forstår slet ikke hvorfor den står under erotik på biblioteket. Hvis det her er erotik, skal Calendar girl være under forbudt for børn.

Historien foregår i 1800 tallet og er velskrevet til dette århundrede. Jeg kan godt lide deres (u)komplicerede liv og bekymringer. Der er ikke meget at tage stilling til, man skal bare sætte sig og nyde historien.

Jeg var underholdt fra start til slut, og det i sig selv er jo noget værd.

Jeg må indrømme at jeg har været nede og låne første bog i Wallflower-serien. Det er den første af hendes serier, der er udgivet på dansk.

Så en klar anbefaling herfra, læs, læs, læs.

rating_onrating_onrating_onrating_onrating_off

Lisa Kleypas

Series NavigationForfør mig ved solopgang- Lisa Kleypas >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.