Bridget Jones baby- Helen Fielding

_9781911214564Jeg er sådan lidt la la med den her bog. Jeg kan rigtigt godt lide Bridget Jones filmene, så det er ikke det. Men den fanger bare ikke rigtigt. Bogen er skrevet lidt ligesom filmen, hvilket jeg ikke syntes passer super i bogform.

Så hvis du er i tidsbekneb, tænker jeg at det er nok at se filmen.

Men bogen er velskrevet, entusiastisk og flydende. Der er ikke huller nogle steder, så handlingen hænger fint sammen. Hvis du hellere vil have læseoplevelsen, er bogen jo det klare valg. Jeg er bare ikke solgt og det er en skam.

 

Dette er et anmeldereksemplar fra LoveBooks

rating_onrating_onrating_onrating_offrating_off

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.