Genkald- Claus M Lohman

En udmærket bog, er dog lidt tung at læse da der er meget fakta i._9788799814756

Historien er spændende og velskrevet. Historien tager drejninger og sving totalt uforudsigeligt. Den hiver mig dog ikke med ind, jeg er ikke grebet af deres frygt eller mærker deres glæde. Historien havde nok grebet mere i mig, hvis jeg havde læst de foregående 2 bøger.

Så dermed ikke sagt at det er en dårlig bog. Bestemt ikke, men det der med kan læses uafhængig er lidt forkert. Du får altså ikke hele læseoplevelsen med, og det er en skam fordi historien i trilogien er god.

Så afslutningsvis vil jeg anbefale bogen, bare læs de 2 andre bøger først.

 

Anmelder eksemplar fra: http://www.plusbog.dk/

by

1 kommentar


  1. // Svar

    Jeg hører mange lydbøger, og det er Torben Sekov der indlæser dem
    Det er utroligt at han ikke vil udtale endelser, der slutte med t som t,
    men ofte vælger at udtale som ede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.