Nyt herfra.

Nå jeg har haft lidt en hektisk måned, hvilket til dels også kan læses her.

Jeg har selvfølgeligt læst en masse bøger, dog mest en genlæsning af true blood serien! Derudover har jeg været på fantasy festivallen i Esbjerg, hvor jeg har fået en masse dejlige bøger, nogle signerede, med hjem.

img_0920

Det blev til ialt 16 bøger, dog var 2 af dem til mine børn. Til den store på 12 år købte jeg Nick Clausen- Drømmeland. Jeg har læst om den, og tror at den egner sig rigtig godt til ham. Det er også Nick der havde skrevet de seneste bøger han læste, hvilket var trilogien Den sidste vindrytter.

Til den bette på 8 år har jeg købt en ny forfatter, som jeg mødte på festivallen. Den hedder Grumpy den pruttende gargoil, det er Lars S Bodin der har skrevet den. Jeg er meget spændt på det, men han solgte det godt. Jeg selv var forbi samtlige stande, og fik købt de bøger jeg havde haft i tankerne hjemme fra. Jeg fik blandt andet signeret Morika bøgerne jeg købte.

Ud over bøger, var der også en masse stillet op udenfor, der var rollespil, mad over bål og meget andet.

Alt i alt kan jeg kun anbefale at besøge fantasy festivallen i Esbjerg til næste år!

Jeg har også været til et meget inspirerende foredrag med Julie Kagawa, på Odense bibliotek med Bog og ide og Harper Collins.

 

img_0954 Her på billedet ser i Julie, hun er bare så sød.

Hun fortalte om hendes bøger, dog mest Tallon, da det er dem der indtil videre er udgivet på dansk.

Hendes første trilogi bliver dog udgivet på dansk til sommer. Den hedder the Iron Fey.

Hun er Amerikaner, og super nem at forstå. Der var mange gode spørgsmål til hende, og hun svarede på alt.

Det var fedt at sidde der som med høre, og have læst begge bøger inden foredraget.

En ting er helt sikkert, jeg skal have hendes bøger til sommer!

 

 

Det sidste jeg har oplevet (på bog fronten) er at jeg har vundet en bog. img_0966

Lene Dybdal har været så sød at trække mig som vinder. Derfor skulle jeg sende et vinder billede, det er så det her!

Ikke det bedste billede, men jeg glæder mig til at læse bogen.

 

Jeg tror at det var alt jeg havde på hjertet denne gang!

Jeg håber at i syntes at det var interessant, ellers beklager jeg at have taget 5 minutter af din dag:)

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.