Tågens fyrste – Carlos Ruiz Zafón

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Det er som udgangspunkt en god bog. Men men men… hvis man var ung i 1990’erne, som jeg har man også set/hørt om Stephen Kings gyser It.taagensfyrste

Skurken i denne bog, leder bare mine tanker i retning af den skræmmende klovn fra filmen. Hvilket skræmmer min fra vid og sans. Det gør jo også noget ved nydelsen af handlingen. Min søn på 13 vil nok ikke se samme sammenhæng som jeg.

Jeg vil sige at starten er god, masser af mystik. Måske ikke altid fulgt ordentligt op på det, men okay det er hans første bog. Plottet er bygget okay op, og der kommer nogle twists som man ikke lige regner med.

Da jeg startede på bogen, vidste jeg ikke at det var en ungdomsbog og en trilogi.

Masser af forudsætninger der taler imod bogen, og som det nok er klar i min anmeldelse. Ikke lige noget for mig, bog 2 køber jeg nok ikke.

Anmelder eksemplar fra Plusbog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.