Sommer tanker.

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Nu en sommeren ved at være slut. For mit vedkomme er den gået med denne blog, og ferie med min familie.

Jeg har fået læst en del, og der vil komme anmeldelser ind på de bøger om ikke så længe. Jeg har læst 12 bøger i ferien. Jeg har læst de første 3 bøger i vildheks serien af Lene Knaberbøl. Jeg har læst True Blood 1-8 (det er en genlæser for nok nærmest 5 gang) og så har jeg læst en engelsk bog der hedder A shade of vampire.

Min store dreng på 12 lokkede jeg til at læse den sidste vindrytter triologien af Nick Clausen. Det er nogle rigtig gode bøger, og han blev fanget med det samme.

Det der skal ske nu er at, jeg skal starte på arbejde. Og så har jeg fået 2 bøger til anmeldelse. Det er Shopaholic i Las Vegas og De frosne flammer. Dem kommer der jo også noget om, når de er læst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.