Ravnens Hvisken – Malene Sølvsten

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ravnenshvisken

Wow, elsker bogen. Jeg elsker måden hvor nordisk mytologi og fantasy er kombineret.

Bogen handler om Anne. Anne har ingen familie, hun ved af. Hun er opvokset hos 14 forskellige plejefamilier. Det gør ikke noget godt for hendes tillid, til andre mennesker. Det eneste konstante i Annes liv er vennen Arthur. Men han kommer og går som det passer ham.

Tilmed er Anne synsk, og kan mærke/se hvordan andre mennesker har det. Hun får syner fra fortiden. Det resultere i, at hun ikke er sammen med andre, end hunden monster og vennen Arthur. De to kan hun ikke ”mærke” derfor kan hun slappe af.

Første skoledag på gymnasiet møder hun Mathias og Luna. De bliver venner, eller de hægter sig på Anne så hun ikke har andet valg. Derfor opdager Anne fordelen ved samhørighed, det er ikke noget hun har prøvet før.

De 3 finder hurtigt ud af at Anne ikke er den eneste med specielle evner. Anne opdager også at Lunas forældre, kendte hendes forældre. Anne vil intet vide om hendes forældre, der har svigtet hende.

De unge mennesker hvirvles ind i et net af hændelser, der hænger sammen med flere mord på rødhårede piger. Er det tilfældigt, eller hænger det hele sammen?!

Bogen er godt sammensat, der er dog perioder hvor den er lidt forvirrende. Bogen er ikke helt til at regne ud, og det elsker jeg.

Jeg vil klart anbefale bogen, og bede om de næste 2 hurtigt. Der er jo længe til 2017 og 2018.

Anmeldereksemplar fra Plusbog.

2 kommentarer

  1. Pingback: Fantasy festivalen Esbjerg- Malene Sølvsten – Bogtosset

  2. Pingback: Ravnenes hvisken- Malene Sølvsten – Bogtosset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.